'Hvor flodkrebsene synger' af Delia Owens
'Hvor flodkrebsene synger' af Delia Owens

5 bøger til dig, der elskede 'Hvor flodkrebsene synger'

04.09.23
Litteraturformidlerne er tilbage med 5 bøger til dig, der ELSKEDE 'Hvor flodkrebsene synger'.

Løb som floden af Shelley Read

Løb som floden
Af Shelley Read (2023)

17-årige Victoria har aldrig sat spørgsmålstegn ved sin plads i livet som ene kvinde på sin families ferskenplantage efter moderens tidlige død. Da hun møder kærligheden, sætter det gang i en forandringsproces, og intet bliver mere det samme. For læsere, der holder af skæbnefortællinger i en sydstatsramme.

Under magnoliatræerne af T.I. Lowe

Under magnoliatræerne
Af T. I. Lowe (f. 1976) (2022)

Teenageren Ox vokser op på en farm i Sydstaterne i USA. Da hendes mor dør efter en fødsel, står hun alene tilbage med seks mindre søskende og en psykisk ustabil far. Skæbnefortælling om psykisk sygdom, stærke familiebånd og den første forelskelse. For alle, der holder af bøger med noget på hjerte.

Dyndkongens datter af Karen Dionne

Dyndkongens datter
Af Karen Dionne (2018)

Helena konfronteres med sin fortid, da hendes far, som sidder inde for mord, bryder ud af fængslet. Hun indser, at kun hun har en chance for at fange ham - for han har selv lært hende alt han ved om vildmarken og sporing af bytte.

Hvor skoven møder stjernerne af Glendy Vanderah

Hvor skoven møder stjernerne
Af Glendy Vanderah (2023)

Jo er forsker og er på feltarbejde hen over sommeren. En aften dukker en pige op ud af det blå. Det bliver starten på en rejse i fortidens hemmeligheder for både pigen, Jo og naboen Gabe. For læsere af litteratur om skæbne og kærlighed.

Engang var der ulve af Charlotte McConaghy

Engang var der ulve : roman
Af Charlotte McConaghy (2022)

Biologen Inti skal rewilde en del af Skotland ved at udsætte 14 ulve i naturen. Projektet er mildest talt ikke populært i det lille lokalsamfund, og samtidig kæmper Inti selv med sin tvillingesøsters traume. Dejlig roman om kærlighed til naturen, menneskers voldsomhed og sammenholdet i en lille by. Kan læses af spændingslæsere og dem, der ønsker en gribende naturskildring.