Mai Kordelin Paulsen

Mai
Kordelin Paulsen

Litteraturformidler
Bibliotek:
Telefon:
87106837

Arbejdsområder

Jeg er litteraturformidler og hører til på holdet ”Kultur og formidling”. Udover at have udlånsvagter er mit primære fokus litteraturformidling. Og det er meget heldigt, for det er det, jeg elsker allermest.

Jeg er uddannet læseguide og synes, at jeg er verdens heldigste, når jeg får lov at læse med byens forskellige borgere. Jeg facilterer også læsekredse og afholder forfatterarrangementer.

Og så er jeg en del af eReolens eksterne redaktion, så der kan du også støde på mine boganbefalinger. 

 

Hvor finder man Mai i huset

Du finder mig på det hyggeligste lille storrumskontor med udsigt over Østervold eller i biblioteksrummet.

Hvis jeg ikke er der, er jeg rundt om i lokalerne på Hovedbiblioteket eller på filialerne i færd med at formidle litteratur eller holde møder om litteraturformidling.

 

En bog som Mai gerne vil anbefale

Én bog!? Det er jo nærmest tortur kun at vælge én! Men i virkeligheden er slet ikke så svært, for der findes faktisk en bog, som er og altid har været grundbogen i mit liv.

Det er Brødrene Løvehjerte af Astrid Lindgren. Måske har du allerede læst den? Måske har du ikke, men så kan du sagtens gå i gang, uanset om du er voksen, midtimellem eller lille. Det er en fortælling om brødene Tvebak og Jonatan, om godt og ondt, om etik, om menneskelighed, mod og venskab. Fortalt for børn i udgangspunktet, men for mig at se en klassiker for alle aldre.