Radionatuerne Karen og Lisa

Vinterferie for børnefamilier

18.01.23
Vinterferien 2023 står i heltene og skurkenes tegn på Randers Bibliotek. Børn i alle aldre er inviteret til kreative workshops, hvor man kan lave sin egen tryllestav, monsterbog, heltemaske, bogmærke og meget mere. Der er også mulighed for at opleve Radionauterne og blive garder for en dag.

Vil du have din helt egen tryllestav, så du kan imponere dine venner og forhekse dine fjender? Vil du skabe dit eget heltekostume med maske og kappe? Eller hvad med at lave din helt egen samling af helte- og skurkefigurer?

Randers Bibliotek er et mekka for børn i alle aldre med interesse for helte og skurke i vinterferien 2023.

”Vi har fokus på helte og skurke på Randers Bibliotek i løbet af foråret, og i uge syv er der masser af spændende arrangementer for børnene. Vi starter lørdag med en workshop med Randers Garden, hvor man kan blive garder for en dag, og vi slutter ugen af med en fastelavnsfest og en spændende animationsworkshop”, fortæller Peter Elmelund, biblioteksmusikant og bibliotekar på Randers Bibliotek.

Man kan se hele programmet for vinterferien på Randers Biblioteks hjemmeside. Alle arrangementer er gratis, men nogle kræver tilmelding.

Hvad er stjernerne lavet af?

Hvad har æg, vulkaner og prutter til fælles, og hvad er stjernerne egentlig lavet af? I vinterferien på Randers Bibliotek kan man også opleve Karen og Lisa fra den populære videnskabspodcast Radionauterne i et liveshow fyldt med gas, gætterier og utrolige historier fra videnskabens verden.

”Radionauterne formidler viden og fakta på en spændende og pædagogisk måde, og showet er for alle nysgerrige vinterferiebørn og barnlige sjæle. De forener bibliotekets væsentlige funktion med at udbrede faglig viden med underholdning og sjov”, siger Peter Elmelund.

Efter showet er der også mulighed for at hilse på Karen og Lisa. Radionauternes liveshow foregår tirsdag d. 14. februar på Hovedbiblioteket. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal billetter, som kan bestilles på bibliotekets hjemmeside.