Bettina Boddum, Loke Andersen, Signe Winther Brinkmann, Emil Asani og Cissel Ene Bundgaard Bech
Bettina Boddum, Loke Andersen, Signe Winther Brinkmann, Emil Asani og Cissel Ene Bundgaard Bech er klar til at lave sjov og ballade til SCI-FI-CON i Arena Randers i april 2024.

Quiz, bingo og skattejagt med Randers Bibliotek til SCI-FI-CON

13.03.24
Mød Randers Bibliotek ved Arenabiblioteket i weekenden den 13. – 14. april til science fiction messen i Arena Randers.

Prøv kræfter med bogbingo, quiz, varulvespil, sansekasser og en skrivekonkurrence - alt sammen i SCI-FI-genrens navn - når Randers Bibliotek deltager i SCI-FI-CON den 13. og 14. april 2024.

"Man er velkommen til at besøge os og deltage - uanset om man har billetter til messen eller ej. Vi står i Arenabiblioteket ved caféen med masser af spændende aktiviteter for både børn og voksne. Der er fede præmier på spil, og vi er også klar med anbefalinger af gode bøger inden for science fiction-genren," fortæller Signe Winther Brinkmann, koordinator for Skole og Uddannelse på Randers Bibliotek.

Gæster kan også prøve et VR-spil, hvor man kæmper med lyssværd, og man kan tage en pause med et godt brætspil. Som sædvanlig kan man også låne bøger og andre materialer med hjem fra Arenabiblioteket.

Du kan møde Randers Bibliotek i hele messens åbningstid lørdag den 13. april kl. 10 - 18 og søndag den 14. april kl. 10 - 16.