Henrik i Arenabiblioteket

Nu kan du aflevere bøger i Arena Randers

20.12.23
Siden sensommeren 2023 har det været muligt at låne bøger, magasiner og spil i Arenabiblioteket ved caféen i Arena Randers. Nu kan man også aflevere sine lånte materialer fra Randers Bibliotek i arenaens biblioteksrum.

Fra onsdag d. 20. december 2023 kan man aflevere bøger og andre materialer fra Randers Bibliotek i Arenabiblioteket inden for sportsarenaens åbningstid med sin biblioteksapp. Funktionen bliver tilgængelig i app’en, når man befinder sig i biblioteksrummet i Arena Randers.

”Vi vil gerne gøre det så let som muligt for borgerne både at låne og aflevere materialer fra biblioteket. Den nye mulighed for at aflevere findes nu både ved Købmanden i Øster Bjerregrav og i Arenabiblioteket, og vi håber, at det kan gøre hverdagen lettere for nogle af bibliotekets brugere”, siger Henrik Secher Nielsen, koordinator for Materialer og Flow på Randers Bibliotek.

Arenabiblioteket blev indviet d. 30. august 2023, og siden har besøgende i Arena Randers brugt biblioteksrummet til at tage en pause, hænge ud, læse en bog eller låne nogle af materialerne med hjem.

Bøger og magasiner i biblioteksrummet bliver løbende udskiftet, og nogle gange følger udvalget de større events i Arena Randers. For eksempel var der en opstilling af såkaldt ”Spicy romance”-bøger i forbindelse med Erotic World-messen i november 2023.