Julenisserne på Randers Bibliotek

Lav dine egne julegaver på Randers Bibliotek

15.11.23
På Randers Bibliotek kan børn mellem tre og 15 år lave deres egne julegaver, julekort og julepynt i ”Julemandens Værksted” lørdag d. 25. november 2023.

Flotte billedrammer, æsker til hemmeligheder, julekort, et juletræ i filt og meget, meget mere. Randers Bibliotek inviterer indenfor til et kreativt juleværksted, hvor børn og deres voksne kan hygge sig med at lave hjemmelavede gaver, julekort og pynt til juletræet eller nisselandskabet.

”Julemandens Værksted er et af bibliotekets mest populære familiearrangementer. Både børn og voksne fordyber sig i fremstillingen af forskellige juleting, og vi krydrer stemningen med højtlæsning af julehistorier og julefællessange,” fortæller biblioteksmusikant Peter Elmelund.

Randers Kunstmuseum har også en stand med spændende juleaktiviteter, og sammen med Museum Østjylland kan man lave et lille træhus, der både kan males og laves til nøgleringe.

Arrangementet foregår i Kulturhusets sal fra kl. 10 til 13. Det er som altid gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding.