Dekorativt
Hvad mon der sker, når lyset tændes i de store installationer i Kulturhuset tirsdag d. 27. februar 2024?

ID:FORVANDLING - musik, kunst, lys, teater og dans i Kulturhuset

27.02.24
Tirsdag d. 27. februar 2024 inviterer 100 unge mennesker til en kulturvandring i Kulturhuset i Randers centrum.

Studerende fra ungdoms- og kulturuddannelserne i Randers er gået sammen om at lave en kulturvandring med musik, kunst, dans og teater den 27. februar. Der er 300 gratis billetter til kulturvandringen. 

ID-projektet er en strategisk indsats fra Randers Kommune med at formål, at unge får mere kendskab til og større berøring med kulturlivet.

Vinterens samskabelse med musik, kunst, teater og dans foregår i Kulturhuset, hvor hele huset bliver taget i brug på forskellige måder.

Der bliver i alt seks vandringer, som hver har en varighed af 80 minutter. Den første starter kl. 17.50, og den sidste starter kl. 19.05. De to første vandringer er udsolgt.

Bestil din gratis billet her.

ID præsenteres af et samarbejde mellem Randers Kommune og kulturinstitutionerne; Randers Kunstmuseum, Randers Musikskole, Kaosambasaden/Turbinen, Randers Teater og ungdomsuddannelserne Randers Statsskole, Paderup Gymnasium og Randers HF/VUC.

Projektet er støttet af Kulturregion Østjysk Vækstbånd - et samarbejde mellem Kulturministeriet og Randers, Viborg, Silkeborg og Horsens Kommuner.

Tags