Foto af Martin Rytter Handberg
Foto af Martin Rytter Handberg, der var med i finalen i marts.

Finalisterne i fotokonkurrencen: Hvad er det skønneste i Randers?

15.02.24
Vi har fundet ni finalister i fotokonkurrencen "Skønhed i Randers - nu skal det afgøres via afstemning, hvilke fotografer der har taget årets lokale skønhedsfotos i Randers.

Mennesket har gennem alle tider stræbt mod det skønne og det smukke. I kunsten, i livet, i musikken, i det indre og i det ydre. Men hvad er skønhed? Er det noget, vi kan se, høre, måle, veje eller føle? Er det op til hver enkelt at vurdere, hvad der er smukt?

I anledningen  af Randers Biblioteks forårstema ”Skønhed?” har borgerne i Randers Kommune indsendt flere hundrede billeder til vores foto-konkurrence under overskriften ”Skønhed i Randers?”. Sammen med jer har vi kåret de bedste fotos i henholdsvis feburar, marts og april. Nu er feltet snævret ind til ni finalister.

Du kan være med til at finde vinderne af 1., 2. og 3. præmien via afstemningfra  d. 13. maj 2024 på Randers Biblioteks facebookside og instagramside.

1. præmien er to billetter til et valgfrit arrangement på Randers Bibliotek og et gavekort på 500 kr. til Kulturcaféen. 2. og 3. præmien er et gavekort på 250 kr. til Kulturcaféen.

Her kan du se de ni finalisters fotos fra februar, marts og april:

Bro ved Fladbro

Solopgang Randers

Bar Roma Randers

Her kan du se de tre billeder fra marts, der går videre til finalen.

John Enevoldsen

Jane Andersen Kamp Millot

Ane Gudrun Øhrberg

Her kan du se de tre fotos fra april, der er gået videre til finalen: