Fastelavnstønde

Fastelavn på Randers Bibliotek: Byt til nyt kostume og slå katten af tønden

23.01.24
Randers Bibliotek inviterer til fastelavnsfest med optog, tøndeslagning og konkurrencer med fede præmier lørdag d. 10. februar kl. 10 – 11.30. I ugen op til fastelavn kan man desuden bytte sit gamle fastelavnskostume til et andet på Hovedbiblioteket.

Randers Bibliotek gentager succesen og inviterer 150 børn fra 0 til 99 år til klassisk fastelavnsfest i samarbejde med Cityforeningen. De farverige festligheder starter med et optog fra Rådhustorvet, og herefter slår deltagerne katten af tønden på Hovedbiblioteket. Hvis man mangler et nyt kostume til højtiden, er der også hjælp at hente fra mandag til fredag i uge 6 på biblioteket.

”Mange børn elsker at klæde sig ud, og det er altid sjovt med et nyt kostume. I bæredygtighedens navn gentager vi derfor sidste års succes med en byttebiks, hvor man kan aflevere et brugt men velholdt fastelavnskostume på Hovedbiblioteket og tage et andet med hjem,” siger Sanne Andersen, koordinator for Børn og Unge på Randers Bibliotek.

Der er præmier til kattekonge, kattedronning og den bedst udklædte. Præmierne er sponsoreret af Nordisk Biografer Randers, Føtex, Randers Regnskov og Slikstokken. Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig via Randers Biblioteks hjemmeside. Der er et begrænset antal billetter, der uddeles efter ”først til mølle”-princippet.