Årets bøger 2023
Pernille, Mai og Louise præsenterer deres bedste læseoplevelser fra bogåret 2023.

Årets bøger

19.01.24
Det bedste vi læste i 2023

Pernille, Louise og jeg havde fornøjelsen af at præsentere vores bedste læseoplevelser fra bogåret 2023 for lånerne til arrangementet Årets Bøger. En festlig fejring af læseåret, der gik, og en hyggelig aften fyldt med inspiration og læseglæde.

Nåede du ikke med, får du her en liste over de bøger, som vi anbefalede.

God læselyst fra os.

Mai

Mai Kordelin Paulsen, litteraturformidler.

For mig er bøger og læsning muligheden for at forstå andre menneskers verdener, forstå andre tider og måder at leve på.

Jeg elsker romaner, der med sprøde plots får mig til at glemme, hvor jeg er, og giver mig en større forståelse af verden omkring mig.

Pernille

Pernille Thoustrup Jensen, bibliotekar.

Bøger og litteratur har lige så længe, som jeg kan huske, været mit fristed, hvor jeg kunne drømme mig væk til en anden verden. Jeg elsker at fordybe mig i bøger, blive klogere på andres mennesker liv og tanker, og så er jeg stor fan af et godt sammentømret plot.

Mine favoritgenrer er fantasy, science fiction, horror, romance, young adult og graphic novels, som jeg sluger med stort velbehag.

Louise - årets bøger

Louise Boel, bibliotekar.

Jeg har en svaghed for krimier, især dem der ikke er alt for makabre, romaner med psykologisk dybde samt kærlighedsromaner, der ikke er så sukkersøde, at det hviner i tænderne.

God litteratur kan for mig være alt muligt i alle genrer – jeg er dog nok en læsesnob, der prioriterer de bedst anmeldte eller dem, som jeg får personligt anbefalet af andre læseglade mennesker.