Erik Luxhøj

Erik
Luxhøj

Bibliotekar DB
Telefon:
87 10 68 47

Arbejdsområder

Jeg er bibliotekar og er tilknyttet ”Kultur og formidling ” hvor jeg blandt andet har ansvaret for bibliotekets læringstilbud, er tilknyttet den landsdækkende bibliotekstjeneste Biblioteksvagten.dk, har vagter på Hovedbiblioteket og på Randers Bibliotek Øst i Dronningborg. Derudover er jeg vært ved bibliotekets Livestreaming –arrangementer, som er offentlige foredrag i naturvidenskab og sendes direkte fra Aarhus Universitet.

Jeg har en baggrund som bibliotekar på uddannelsesinstitutioner.

Hvor finder man Erik i huset?

Du kan møde mig mange steder på biblioteket. Som bibliotekar i udlånet på Hovedbiblioteket, på Dronningborg Bibliotek hver tirsdag, som underviser i den Blå Boks og på kontoret.

En bog Erik vil anbefale

”Enzo Ferrari - Manden, bilerne og løbene” af Brock Yates fra 2018.  Hvis man (som jeg) har bare den mindste smule interesse for biler og motorsport, skal man læse denne biografi om Enzo Ferrari. Der er skrevet rigtig mange biografier om ham, men den her er den bedste. Her kommer man ind bag skaberen af det ikoniske bilmærke. Et viljestærkt, men ikke altid sympatisk menneske, hvis passion for motorsport tilsidesatte alt andet.