Introduktion til mousserende vine, som fransk champagne og crémant, spansk cava, tysk og østrisk sekt eller de italienske spumante-typer asti, prosecco og lambrusco. Med opskrifter på drinks med mousserende vine og praktiske tips til håndteringen af de ædle dråber
Emneord
mousserende vin vindistrikter
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
66.83
Bidrag af
ISBN
9788763861397
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
109 sider
Forlag
Rosinante
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En kortfattet bog i lommeformat, der er glimrende til nybegynderen, der her får den mest nødvendige viden, om de forskellige typer mousserende vin. Tillige får vi opskrifterne på de mest populære boblebaserede drinks, som fx mimosa, kir royal, bellini og aperitivo spritz. Bogen vil være perfekt til langt de fleste, der gerne vil nyde de boblende vine, og have en basisviden, der løfter oplevelsen et niveau op
Læs hele anmeldelsen