Lektørudtalelse

Forfatter: Peter Holm Rasmussen

Kort om bogen

Inspiration til at lade boblerne boble, med opskrifter på drinks med mousserende vine og praktiske tips til håndteringen af de ædle dråber. Til begynderen der gerne vil vide det helt essentielle

Beskrivelse

En introduktion til mousserende vine, det være sig fransk champagne og cremant, spansk cava, tysk og østrisk sekt eller de italienske spumante-typer asti, prosecco og lambrusco. Bogen fortæller om baggrunden for de forskellige typer af vin. Vi præsenteres for produktionsmetoder, klassifikationer og regler. Vi får tips til håndtering, opbevaring og servering. Sidst får vi opskrifterne på 10 klassiske drinks med mousserende vin. Bogens format er 11x15 cm

Vurdering

En kortfattet bog i lommeformat, der er glimrende til nybegynderen, der her får den mest nødvendige viden, om de forskellige typer mousserende vin. Tillige får vi opskrifterne på de mest populære boblebaserede drinks, som fx mimosa, kir royal, bellini og aperitivo spritz. Bogen vil være perfekt til langt de fleste, der gerne vil nyde de boblende vine, og have en basisviden, der løfter oplevelsen et niveau op

Andre bøger om samme emne

Flere oplysninger om produktion af champagne, de enkelte producenter og deres historie i Champagne og Champagnebibelen. Champagne er endnu mere detaljeret mht. champagnetyper og produktionsforhold. En duft af champagne vurderer 8000 forskellige champagner