Peter, Inger og Marie

Syng de mørke sange på Randers Bibliotek

15.02.23
Biblioteksmusikant Peter Elmelund præsenterer nye og gamle sange fra Højskolesangbogen, når Randers Bibliotek byder på fællessang. Det foregår om eftermiddagen den sidste onsdag i hver måned frem til sommeren 2023.

Vinterens sidste udgave af eftermiddagssang på Randers Bibliotek kredser om mørket sange – et mørke, der trods alt fortrænges mere og mere af lysere tider. Marie Garsdal Brøsted og Inger Nygaard Kaad fra Randers Bibliotek fortæller om forfatterne bag teksterne og lægger vokaler til, mens biblioteksmusikant Peter Elmelund står for akkompagnement på guitar.

”Denne gang skal vi blandt andet synge Benny Andersens smukke ’Mørkets sang’ og den nye ’Afmagtssang’. Vi slutter dog frejdigt af med ’Når vinteren rinder i grøft og i grav’”, fortæller Peter Elmelund.

Der er altid både nye og kendte sange fra Højskolesangbogen på programmet til eftermiddagssang på Randers Bibliotek. I november 2020 udkom den 19. udgave af Højskolesangbogen med i alt 601 sange, hvoraf 151 af dem er nye.

Det kræver ikke tilmelding at være med. Man kan blot møde op på Hovedbiblioteket i Pyramiden onsdag d. 22. februar kl. 16.30-17.15.

Læs mere her