Tag med stillads

Renovering af Kulturhuset forsinket cirka 6 uger

04.05.23
På grund af forskellige udfordringer med renoveringsarbejdet er det forventede tidspunkt for åbningen af Kulturhusets forhal blevet udskudt til medio juli 2023.

Besøgende i Kulturhuset i Randers centrum må benytte den midlertidige indgang ud mod Jens Otto Krags Plads i cirka seks uger mere end oprindeligt planlagt. Forsinkelsen skyldes blandt andet den storm, der ramte netop som stilladset blev sat op og de efterfølgende støjgener, der skulle håndteres.

Arbejdet indenfor har på sin side været forstyrret af en stor mængde støv, der spændte ben for indsatsen med at indhente den tabte tid på stilladsarbejdet.

”Den nye dato for åbning af forhallen i Kulturhuset er fredag d. 7. juli, og vi håber selvfølgelig, at det holder. I mellemtiden er der naturligvis stadig adgang til både Hovedbiblioteket, Museum Østjylland, Randers Kunstmuseum og Kulturcaféen via andre indgange”, siger Marie Garsdal Brøsted, projektleder for renoveringsprojektet.

Forhallen er den første del af renoveringsprojektet, der skal stå klar til brug. Forsinkelsen betyder dermed også, at det endelige tidspunkt for færdiggørelsen af hele projektet er skubbet minimum seks uger. Ud fra den nye tidsplan forventes det, at sidste hånd er lagt og stilladserne fjernet i løbet af oktober 2023.

Renovering af Kulturhuset omfatter nyt tag, en renovering af forhallen, trappen og elevatoren, åbning af gården i midten af bygningen og etablering af nye handicapvenlige toiletter på alle etager.

Tags