Peter Mygind
Foto: Stine Heilmann

Peter Mygind om ensomhed: Vi har alle et ansvar

30.10.23
Når Peter Mygind holder foredrag på Randers Bibliotek i januar 2024, er det med ønske om at give deltagerne håb og motivation til at skabe et liv med mere glæde, grin og større selvindsigt.

Vi skal huske at kigge indad og betragte vores individuelle livstilgang. Vi skal mærke efter, hvordan vi har det, og særligt turde sige højt, når følelsen af ensomhed tager fat.

Det mener Peter Mygind, der holder foredrag på Randers Bibliotek onsdag d. 24. januar 2024 i anledning af bibliotekets fokus på ensomhed og fællesskab.

”Peter Mygind er en markant personlighed, der tør blotte sig og fortælle, at han også har kæmpet med ensomhed. Vi ønsker at aftabuisere ensomhed, fordi der er så utrolig mange mennesker, der i løbet af livet bliver ramt af ensomhed. Det skal vi kunne tale om,” siger Inger Nygaard Kaad, koordinator for Kultur og Formidling på Randers Bibliotek, og tilføjer:

”Peter Myginds brug af humor og selvironi gør også, at det alvorlige emne bliver lettere at tale om. Han sætter desuden fokus på, hvordan vi kan styrke vores sociale kompetencer og dermed skabe stærke fællesskaber, som er inkluderende og omfavnende. Hans holdning er, at når vi taler fællesskaber og ensomhed, så har vi alle et ansvar.”

Foredraget bliver krydret med en god portion selvironi og massevis af eksempler fra Peter Myginds eget liv. Det koster 150 kr. at opleve foredraget, der foregår i Kulturhusets sal på Stemannsgade 2 i Randers centrum.

Bestil din billet til foredraget her.