Marie Garsdal Brøsted

Marie
Garsdal Brøsted

Organisations- & ledelseskonsulent
Bibliotek:
Telefon:
87 10 68 58

Arbejdsområder

Jeg er organisations- og ledelseskonsulent  og er tilknyttet "Organisation og projekter". Man kan se det lidt som to grene: Den ene gren er udviklingsdelen, dér hvor jeg er med til at klæde organisationen på til at arbejde projektorienteret, hvor jeg præsenterer metoder og nye værktøjer. Den anden gren er ledelsessparring og hele det politiske system. Jeg er også forpligtet til at styrke organisationens kreative sider, dér hvor en legende og kreativ tilgang til både projekter og møder kan rykke på både arbejdsglæden og de resultater, vi leverer.  

Hvor finder man Marie i huset?

Jeg er primært på mit kontor. Derudover står jeg for ”vandhullerne” i frokoststuen - en ny mødeform for hele arbejdspladsen. Jeg indgår også i flere projekter, både internt i huset, i Randers og nationalt.

En bog, Marie vil anbefale

”Lejlighedssange” af Stine Pilgaard fra 2015. Jeg føler, jeg kender forfatteren, at jeg kender det medvirkende persongalleri. Det er ægte og meget morsomt. Hvis man trænger til en aften, hvor man har et konstant smil på læben, skal man læse denne meget velskrevne sag. Jeg har selv lige genlæst den, og det kommer jeg til at gøre igen.

Seneste indlæg

No news were found.