Irene Bjørnlund Jensen

Irene Bjørnlund
Jensen

Grafiker
Bibliotek:
Telefon:
87 10 68 82

Arbejdsområder

Jeg er grafiker og sidder i afdelingen ”Kommunikation og marketing”. Mit primære fokus er vores visuelle identitet, både i forhold til analog og digital grafik - det gælder plakater, foldere og grafik til skærme, hjemmesiden, vores sociale medier og meget andet. Mine opgaver kommer fra alle lag og afdelinger på biblioteket. Jeg synes, det er spændende, når jeg kan være med i passionsprojekter som ”Randers – en by i galaksen” og ”Krea-klubben” – projekter, der viser hvor stor bredde og ambition biblioteket har.

Hvor finder man Irene i huset?

Jeg er primært på mit kontor, foran min computer, hvor det grundlæggende grafiske arbejde bliver udtænkt og udført. Men du kan også finde mig nede i biblioteksrummet for, sammen med vores rumdesigner, at udtænke visuelle løsninger for både stort og småt. Skulle jeg være intet steds at finde, så er printerrummet (eller Skywalkers, som det hedder) et sikkert sted at lede.

En bog, Irene vil anbefale

”Det Onde” af gysermesteren Stephen King fra 1986. Jeg hørte den som lydbog og blev nødt til at stoppe den flere gange. Ikke på grund af enkeltscener, men fordi den grundlæggende stemning og det onde i fortællingen er meget, meget uhyggelig, altså på den gode måde. Ja, for at kunne falde i søvn om aftenen måtte jeg simpelthen smække en gyserfilm på skærmen for at få Kings ord på afstand.