Dorthe Meyer Andreassen

Dorthe Meyer
Andreassen

Bibliotekar og tovholder på integrationsområdet
Bibliotek:
Telefon:
87 10 68 32

Arbejdsområder

Jeg er bibliotekar i ”Skole og uddannelse.” Deltager i undervisning af de ældste folkeskoleelever og ungdomsuddannelserne. Har rundvisning/biblioteksintroduktioner for VIA, Sprogskolen, Daghøjskolen, FGU-elever, STU-elever og andre, som har brug for ”særlige” rundvisninger, hvor jeg viser nogle af de mange fantastiske tilbud, biblioteket kan tilbyde. Både i samlingen af materialer, men også på nettet. Her bruger jeg også tid på at formidle vores materialesamling – når folk alligevel er i huset, skal de have muligheden for at se alt det guld, vi tilbyder.

Jeg arbejder også med integration – sådan bredt set. Jeg er med i netværk omkring integration og har mere end 20 års erfaring med integration. Kort sagt så ved jeg, hvem der laver hvad i Randers Kommune, så jeg er god til at samle trådene.

Derudover har jeg udlånsvagter og holder bogcafeer om blandt andet krimier – jeg er pjattet med Krimimessen og BogForum og elsker at formidle mine oplevelser til både lånere og kollegaer. 

Hvor finder man Dorthe i huset?

I udlånet, på kontoret og til møder om projekter og netværk.

En bog Dorthe vil anbefale

”Syv fantastiske fortællinger” af Karen Blixen fra 1934. Blixen var en af de helt store historiefortællere. Denne samling indeholder syv fortællinger/noveller, hvoraf min personlige favorit er ”Syndfloden over Norderney”. Den er spidsfindig, finurlig og kan læses på flere niveauer. Jeg er stor fan af Blixen – både som forfatter og ”moderne” kvinde. Generelt var Blixen en forfatter, der var forud for sin tid, og der er meget at komme efter for den ”moderne” læser. 

Seneste indlæg

No news were found.