Lektørudtalelse

Forfatter: Peter Holm Rasmussen

Kort om bogen

Gin er efterhånden blevet danskernes foretrukne spiritus, både når det gælder at drikke den og at producere den. Her får vi opskrifter på gin, tonic og cocktails, samt metoder til fremstilling af egen gin. Til gin-elskeren og gin-novicen

Beskrivelse

Opskrifter på gin med soda og juice og variationer af gin-coctails med andre typer af alkohol tilsat. Til dem der gerne vil lave deres egen gin, er der opskrifter på både basisgin og infuseret gin, dvs. gin, hvor man har tilsat smagsgivere. Bogen giver opskrifter på infuseret gin med fx hindbær, brombær, rabarber, hibiscus, rød te, kokos, gran, citrongræs og meget andet. Hertil opskrifter på sirupper til tonic og ginger ale, samt frugtsirupper. Sidst et kapitel om cocktails med ingen eller lav alkoholprocent, baseret på GinISH, en alkoholfri gin, som produceres i Danmark

Vurdering

Der er efterhånden mange gin-bøger på markedet, men interessen fortsætter og denne bog er udmærket til at supplere samlingen med. Der er en del drinksvariationer, jeg ikke har set i andre bøger. Billedmæssigt er den appellerende, opskrifterne er lette at følge og der burde være inspiration nok til at tilfredsstille selv den mest garvede gin-elsker

Andre bøger om samme emne

Sammenlignelig med fx Gin - tonic & tilbehør - masser af nye opskrifter, De bedste drinks med gin og Gin, tonic og tilbehør. Vil man vide mere om ginens historie er Gin et godt bud og er det den danske gin der frister, så prøv Danske gin og ginmagere