Lektørudtalelse

Forfatter: Lars Ovesen

Kort om bogen

Den kan være med oksekød, med fisk, med kylling eller den kan være vegetar. En burger. Rendyrket comfort food. Få her over 50 opskrifter på lækkert sammensatte burgere samt opskrifter på et væld af toppings, saucer og boller. En bog for alle der sætter pris på en lækker burger

Beskrivelse

Bogen startes med en kortere indledning, hvor forfatteren kommer med et par gode råd samt en "smagsguide" til den perfekte burger. Herefter kommer opskrifterne på burgere, der er inddelt i okse, vegetar, lam, gris, fugl, insekter, fisk og skaldyr samt vildt. Efterfølgende behandler forfatteren indholdet i selve burgeren, først med vegetarbøffer (21 varianter) og herefter kødvarianterne. Så følger opskrifter på saucer og dressinger hvorefter toppings gennemgås som det sidste. Alle opskrifterne er flankeret af fotos, så læseren har en ide om det visuelle aspekt af den færdige burger

Vurdering

Jeg er meget stor fan af burgere og har læst denne bog med stor glæde. Og så har jeg faktisk prøvet et par vegetarvarianter med stor succes. Opskrifterne er nemme at følge og ikke super arbejdskrævende og hvis de kræver specialingredienser så fremgår det af opskriften. Derudover nævner forfatteren også alternative ingredienser, hvor de kan benyttes. En bog der er lige til at gå til og som ikke skuffer

Andre bøger om samme emne

For yderligere litteratur til "burgerværkstedet" se fx De bedste burgere eller Verdens bedste burgere