Lektørudtalelse

Forfatter: Lone Krøgh

Kort om bogen

Er man ny i et køkken eller ny, hvad angår grøn mad, er der god hjælp at hente i denne begynderkogebog

Beskrivelse

Kogebogen indeholder omkring 100 opskrifter på grøn mad og er bygget op omkring de grønsager og salater, der i sæson forår, sommmer, efterår og vinter. De fleste opskrifter har et dobbeltopslag, hvor den ene side er et foto og den anden ingredienser og udførlig fremgangsmåde. Retterne er enkle og ofte velkendte og kan fx være kartoffeltortilla, gratineret pasta, ovnbiks med rodfrugter eller grønne versioner af kødretter som fx rodfrugtlasagne eller squashpandekager. Der er indholdsfortegnelse, råvaregister og oversigt over årets grønsager. Forfatterne står sammen med Danmarks Lærerforening bag klassikeren God mad, let at lave

Vurdering

En fornuftig og anvendelig begynderkogebog. Udvalget af opskrifter er ikke det mest sprælske, men for nybegyndere er det af mindre betydning. Der er det mere vigtigt, at opskrifterne er beskrevet enkelt og forståeligt, at ingredienserne begrænser sig til de velkendte, og at der er så godt som garanti for et godt resultat. Og det er der her

Andre bøger om samme emne

Der findes mange grønne kogebøger, hvoraf nogle af de mest enkle er Flere kødfrie dage og Plantemad. Søger man generelt enkle kogebøger, er God mad, let at lave uomgængelig, og et andet bud kan fx være Flyttehjemmefrakogebogen

undefinedGod mad, let at lave