Lektørudtalelse

Forfatter: Pernille Poulsen

Kort om bogen

Gør madlavning til et meditativt åndehul med denne bog, der kombinerer praktisk kogekunst med øvelser i mindfulness. Henvender sig til vegetarer og andre, der ønsker at udforske det vegetariske køkken og samtidig vil inspireres til mere nærvær og mindfulness i madlavningen

Beskrivelse

Bogen kombinerer tankegange og øvelser fra mindfulness med vegetarisk madlavning. Indeholder opskrifter samt øvelser i mindfulness med særligt fokus på kærlighed, medfølelse, glæde og sindsligevægt. Forfatteren, der er udlært kok og har 30 års erfaring med spirituel praksis og meditation, serverer 10 smags- og sanseafstemte menuer og guider samtidig læseren til at skabe et kærligt og stressfrit rum omkring selve madlavningen, så det bliver en rolig og nydelsesfuld aktivitet for både kokken og gæsterne. Menuerne indeholder både appetitvækker, forret, hovedret og dessert

Vurdering

Ambitiøs kogebog med fokus på vegetarmad tillavet med kærlighed, nærvær og opmærksomhed. Bogen er både for begyndere og øvede. Det er nok de færreste, der har tid til at lave hele menuer på hverdage, men heldigvis kan retterne kombineres på tværs eller laves hver for sig

Andre bøger om samme emne

Der findes mange vegetariske kogebøger og bøger om mindfulness, men ingen der på samme måde kombinerer mindfulness og vegetarmad. Beslægtet med: Mindfulness i hverdagen, Ro i hverdagen, Vidunderlig vegetar og Supersund vegetar