Lektørudtalelse

Forfatter: Lars Ovesen

Kort om bogen

Med rå eller ristede løg? Med eller uden agurkesalat? Sennep? Jep, en hotdog og valgmulighederne er mange. Se her nogle af de mange kombinationer, der også indbefatter flere vegetar-hotdogs, så der er noget for enhver smag. For hotdog-elskere i alle aldre og størrelser

Beskrivelse

Bogen indledes med et kort forord samt historien om hotdoggens oprindelse. Herefter kommer en række hotdogs-opskrifter, der er opdelt efter hvilken pølse man benytter. Efterfølgende kommer der afsnit om toppings, opskrifter på den hjemmelavede pølse samt alternativer til kød-pølsen. Bogen afsluttes med et mindre leksikon samt register

Vurdering

"Verdens bedste hotdogs" tager den klassiske hotdog under kærlig behandling. Egentlig er jeg mest til en klassisk almindelig hotdog med hele dynen på, men denne bog har fået mig på andre tanker. Opskrifterne er nemme at gå til hvad enten det er brød, pølse, toppings eller hele hotdoggen. Jeg er blevet inspireret til at prøve en alternativ hotdog og dermed bevæge mit ud af min gastronomiske comfortzone

Andre bøger om samme emne

For yderligere opskrifter og inspiration se: Gourmet hotdogs på fransk