Lektørudtalelse

Forfatter: Merete Trap

Kort om bogen

Der er ingen grund til at være kulhydratforskrækket, hvis bare man vælger de rigtige kulhydrater. Denne bog giver dig fakta om kulhydrater samt opskrifter på gode måltider. For læsere af slankekogebøger, eller andre der gerne vil vide mere om de sunde kulhydrater

Beskrivelse

Bogen starter med en prolog med en længere introduktion til kulhydrater, med emner som "Alt med måde" og "Sukker er ikke bare sukker". Herefter følger et afsnit om råvarer, som fx havre, banan og savojkål. Hernæst kommer opskrifterne opdelt i fire afsnit med overskrifterne "morgenmåltider", "frokostretter", "mellemmåltider og snacks" og "hovedretter". I opskriftsdelen er der fotos af retter og råvarer på venstresiderne og opskrifter på højresiderne. Bagerst i bogen er kort info om forfatterne Anne Larsen og Martin Kreutzer, samt billeder af de andre bøger i serien "Mussmann Sundhed"

Vurdering

Da der de seneste år generelt har været en vis kulhydratforskrækkelse, er det ganske relevant med en bog der fokuserer på de gode kulhydrater. Bogen har en fin balance mellem fakta om kulhydrater og opskrifter, den er letlæst og lettilgængelig, og vil appellere bredt

Andre bøger om samme emne

De fleste bøger jeg kan finde, fokuserer på de kulhydrater man ikke må spise, så herværende udgivelse har en anden vinkel på emnet. Kan derfor bedst sammenlignes med de andre udgivelser i serien "Mussmann Sundhed"