Lektørudtalelse

Forfatter: Peter Holm Rasmussen

Kort om bogen

Kryddersnapsfremstilling til nybegynderen, entusiasten og den nysgerrige. Her får du alle de klassiske opskrifter, samt en række nye, der trækker på de seneste trends inden for spiritusfremstilling

Beskrivelse

Bogen har opskrifter på en lang række af klassiske kryddersnapse, baseret på planter, blomster, frugter, rødder, krydderier og bær man selv kan indsamle i naturen. Til det formål er bogen udstyret med et skema over sæsoner og indsamlingssteder, samt et kapitel over giftige planter man skal vare sig for, da de til forveksling ligner en række andre brugbare planter

Vurdering

Der er virkelig sket meget for egenproduktionen af spiritus i Danmark de seneste år. Det afspejler bogen med næsten 30 nye opskrifter med alt fra gran, hassel, hybel, klitrose, kvan, fennikel, kantarel, citrusskaller, blommer, morbær m.m., der er kommet til siden sidste udgave. Et helt nyt tilføjet kapitel om gin, tonics, glögg og topf afspejler de nyeste trends. En flot bog der rummer det hele

Andre bøger om samme emne

I forhold til tidligere udgaver er bogens billedside, opsætning og opskrifter uændrede, dog er der kommet en hel del flere opskrifter til. Bogen udmærker sig ved at have sæsonskema og oversigt over indsamlingssteder, ellers er den sammenlignelig med fx Kryddersnaps, Snaps, Bogen om snaps, Brændevin på vilde bær og urter og Kryddersnaps