Lektørudtalelse

Forfatter: Per Månson

Kort om bogen

En lille kogebog med fokus på proteinrig og sund mad, der henvender sig til alle, der ønsker en sund livsstil uden at være fanatikere

Beskrivelse

Cecilie Lind er født i USA, er tidligere elitetennisspiller og arbejder nu med fitness og kostvejledning. Det er hendes anden bog om emnet. Der er fokus på hverdagsmad, der er let at lave og ikke kræver eksotiske ingrediensen. I de tilfælde, hvor en vare måske ikke lige er i det nærmeste supermarked, er der bagest en indkøbsvejledning. Der er desuden som i første bog en tabel over ingredienser, man ubesværet kan veksle rundt med i opskrifterne

Vurdering

En nem og anvendelig lille bog, hvis man kan abstrahere fra de amerikanske overskrifter. Illustreret med indbydende fotos

Andre bøger om samme emne

I forhold til hendes The protein kitchen, der mest fokuserer på søde sager, er denne en mere allround bog med retter til alle måltider. Om samme emne er de senere år udkommet bl.a. Proteinpower, Den letteste vej til proteinkuren og Proteinopskrifter, hvoraf den sidste dog kun fokuserer på de søde sager