Om fødevarer, madkultur og gastronomi på Als og Sundeved med en lang række lokale opskrifter
Emneord
egnsretter madkultur
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.101
Bidrag af
Beskrivelse
Downloades i EPUB-format
ISBN
9788793867703
Udgave
1. udgave
Omfang
265 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Selv om bogen kan virke som en turistreklame med udelukkende positive historier, er den meget oplysende og velfortalt og tegner et flot billede af landsdelens tilbud
Læs hele anmeldelsen Forlagets beskrivelse
Forlagets beskrivelse af: Als og Sundeved af Inge Andriansen
Den sønderjyske madkultur har en særstilling blandt de regionale køkkener i Danmark på grund af grænselandets særlige historie og kulturmødet mellem dansk og tysk...
Læs hele anmeldelsen