Om de gastronomiske perler fra Spanien - mest om sherryen og dens historie. Med afsnit om hvor man i Spanien og Danmark kan købe og smage specialiteterne samt et mindre afsnit med tapasopskrifter
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
66.83
Bidrag af
ISBN
9788763858106
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
141 sider
Forlag
Rosinante
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
HO putter meget seriøs information ind i sin lille bog. Hvor sherryen har været trængt i nogle år, er de øvrige specialiteter i stadig fremmarch. Bogen her er både et hip til vindelikatessen og en anbefaling af dens tilknytning til de to partnere. Bogens ti danske tapasopskrifter er både opfindsomme og lækre. Undertegnede får klart inspiration til at prøve det hele af!
Læs hele anmeldelsen