Om at lave mad med røg. Med afsnit om udstyr, teknikker, forberedelser, håndtering og forskellige smagsgivere i form af træsorter. Opskrifter, alle indeholdende røgning eller røgede ingredienser. Samt tabeller over forskellige kødtypers røgning, med anbefaling til varighed, saltning og røgtype
Emneord
grillretter røgning
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.13
Bidrag af
Originaltitel
Rök
ISBN
9788711557495
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
187 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Berlingske tidende, 2016-06-24
Vurdering: 5/6
Lektørudtalelse
Røgning er en gammel disciplin, der er blevet populær igen. Bogen giver en fin gennemgang af forskellige teknikker, og præsenterer nyttige tabeller over forskellige røg- og kødtyper. Der instrueres endda i at bygge egen røgovn. Opskrifterne dækker de fleste steder hele anretninger, og er derfor omfangsrige, men ganske ligefremme. En bog som denne er for de mere entusiastiske. Kan varmt anbefales
Læs hele anmeldelsen