Nikolaj Kirks (f. 1975) gastronomiske rejser fra nomader på Afrikas savanne til fangere i Østgrønland. Fra grød-opskrifter, larver og græshopper til narhvalhale og råsyltede søkonger
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
99.4 Kirk, Nikolaj
Bidrag af
ISBN
9788702128093
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2013)
Omfang
254 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Politiken, 2013-10-26
Vurdering: 5/6
Berlingske tidende, 2013-12-08
Vurdering: 4/6
Lektørudtalelse
Ikke en traditionel samling opskrifter, men en kulinarisk opdagelses-ekspedition, hvor historien fortælles gennem Nikolaj Kirks madoplevelser. Anskaffes på baggrund af forfatterens øvrige rejse-kogebøger
Læs hele anmeldelsen