Opskrifter på nogle af de mest kendte og populære danske konditorkager som fx medaljer, træstammer og gåsebryst, men også på kager "til den store fest" som fx citrontærte, kransekagevugge og othellolagkage
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.12
Bidrag af
Beskrivelse
På titelsiden: Den store bagedyst
ISBN
9788770364577
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
137 sider
Forlag
People'sPressDR
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Konditorkager udmærker sig dels ved at bestå af flere elementer og dels ved pynten. Og der gives præcis og nem vejledning i det hele her. Brug af røremaskine nævnes i mange af opskrifterne, men man kan sagtens klare sig med en håndmikser og hænderne, hvis man ikke har en maskine, ligesom en sprøjtepose kan erstattes af en fryse-ditto. Derved bliver bogen ekstra anvendelig - også fordi man jo kan vælge at købe fx makroner eller marmelade i stedet for at lave det selv. At forfatteren er kendt fra "Den store bagedyst" vil give bogen øget opmærksomhed og aktualitet
Læs hele anmeldelsen