Forfatteren behandler grisen fra et kulturhistorisk og gastronomisk perspektiv, samt ser på dens kulturelle betydning i litteratur, kunst og film. Hun kommer omkring vores enorme produktion og den tilhørende dårlige behandling af dyrene. Med kapitler om udskæringer og enkelte opskrifter
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret (nogle i farver)
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.101
ISBN
9788774673903
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
233 sider
Forlag
Kristeligt Dagblad
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
HBC har begået en vigtig og tankevækkende bog, som alle der arbejder med svin burde læse. Hun behandler emnet kærligt og kritisk - og man er ikke i tvivl om at hun mener, at svinet skal behandles med langt mere respekt. Bogen er yderst velskrevet og lækkert layoutet i lyserødt lærred med mange illustrationer
Læs hele anmeldelsen