Dansk madkultur i begyndelsen af 1800-tallet, hvor størstedelen af befolkningen brugte mere end halvdelen af indkomsten på nærings- og nydelsesmidler, og halvdelen af arbejdstiden blev brugt til at fremstille dem
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret (nogle i farver)
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.101
Beskrivelse
Udarbejdet i forbindelse med projektet Mad, Drikke og Tobak i det 19. Århundrede
ISBN
9788763539371
Udgave
1. oplag (2012)
Omfang
353 sider
Forlag
Museum Tusculanum
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Berlingske tidende, 2013-01-20
Vurdering: 5/6
Historisk tidsskrift, Bd. 113, h. 1 (2013)
Historisk tidsskrift, Bd. 113, h. 1 (2013)Lektørudtalelse
De 4 bind bliver tilsammen værket om mad og spisning i første del af 1800-tallet. Her er virkelig tale om et grundigt forskningsprojekt, der kan bruges bredt
Læs hele anmeldelsen