Indeholder over 200 opskrifter med mere end 40 vilde vækster fra naturen - fra birk og brændenælde over hyben, kveller og mælkebøtte til ramsløg, svampe, tang og violer. Opskrifter på middagsretter, brød, salater og supper, saft, sirupper og marmelader, krydderismør, saucer og urtesalte, snapse, likører og te
Emneord
spiselige planter vilde planter
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
Beskrivelse
På omslaget: Saml og tilbered gratis råvarer fra den vilde natur
ISBN
9788756796460
Udgave
1. udgave, 8. oplag (2015)
Omfang
249 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Praktisk økologi, Årg. 31, nr. 4 (2011)
Lektørudtalelse
En anvendelig og overskuelig guidebog til indsamlingsture i Danmark for at finde naturens spiselige og gratis råvarer. Den rummer enkle og sunde opskrifter på, hvorledes de kan tilberedes til drikke, små retter og tilbehør, der kan anvendes i et moderne familiekøkken
Læs hele anmeldelsen