Gennemgang af Champagnes historie - både områdets og drikkens. Om forskellene på dyrkningsområderne, de mange forskellige stilarter af champagne, fremstillingen samt portrætter af 29 uafhængige vinbønder som laver og sælger vin i eget navn. Desuden oversigt over de væsentligste champagneproducenter med henvisning til danske forhandlere hvis sådanne findes
Emneord
mousserende vin vin
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
66.83
Bidrag af
ISBN
9788799246236
Udgave
1. udgave, 2. opgave (2012)
Omfang
347 sider
Forlag
Bianco Luno
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Berlingske tidende, 2009-11-29
Vurdering: 4/6
Vinbladet, Årg. 18, nr. 5 2009
Lektørudtalelse
En både begejstret og grundigt analyserende værk om champagne med gennemgang af alle den fornemme vins aspekter, historie og produktionsforhold. Den hidtidigt mest omfattende dækning af emnet på dansk
Læs hele anmeldelsen