Vejledning i præbiotisk mad med en kur på 4 dage, hvor man får en høj dosis præbiotiske bakterier og dermed styr på tarmbalancen. Gennemgang af 20 råvarer med højt indhold af præbiotika efterfulgt af 42 grønne opskrifter på præbiotisk kost
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.14
Bidrag af
Beskrivelse
På omslaget: Opskrifter med præbiotika
ISBN
9788711557426
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
157 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Tarmen er in i disse år, og præbiotika, der findes naturligt i råvarer som jordskokker og asparges, booster tarmfloraen. Her er en enkel gennemgang af de præbiotiske bakteriers betydning med fine, indbydende opskrifter, lige til at følge
Læs hele anmeldelsen