Emneord
syltning
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Grøntsager & tsukemono ; Hvad er tsukemono? ; Salt, smag, mundfølelse & farve ; Teknikker ; Tsukemono for alle ; Tsukemono i Japan ; Tsukemono og sundhed ; Wabi - tsukemono & æstetik
ISBN
9788702242157
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2017)
Omfang
134 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Berlingske tidende, 2017-12-10
Vurdering: 5/6
Lektørudtalelse
En absolut flot bog, om en anderledes tilgang til at tilberede og spise grøntsager. Teksten er spækket med japanske udtryk, men en fyldig ordliste samt margennoter hjælper forståelsen på vej. Opskrifterne er oftest korte og forståelige, men kræver enkelte steder lidt udstyr og erfaring i køkkenet
Læs hele anmeldelsen