- Bog
Glutenfri mad : suveræne opskrifter - helt uden gluten
Af Lone Bang, Anette Harbech Olesen (2016)
Opskrifter på glutenfri mad delt op på kategorierne morgenmad, frokost, aftensmad og bagværk. Bogen indledes med et afsnit om gluten og dets indvirkning på kroppen
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.14
Bidrag af
ISBN
9788799844449
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
127 sider
Forlag
madforlivet.com
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Let og indbydende kogebog i et lækkert design for glutenallergikere. Opskrifterne er simple og dækker de mest basale behov. Der er en del særlige ingredienser, men dem har man også hjemme i skabet, hvis man er glutenallergiker
Læs hele anmeldelsen