Er du til et flot stykke højtbelagt smørrebrød? Enten hjemmelavet eller på restaurant? Så finder du det hele i denne bog, der indeholder beskrivelse af 50 restauranter, udpluk af 100 års opskrifter samt de vigtigste råvarer. For dig der er glad for smørrebrød og/eller dig der mangler noget inspiration
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.9
Beskrivelse
På omslaget: Hele historien om dansk smørrebrød, de vigtigste råvarer, 100 års opskrifter og en liste over de 50 bedste restauranter
ISBN
9788799551675
Udgave
1. oplag (2020)
Omfang
253 sider
Forlag
Lucullus
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Jeg er vild med denne bog! Bl.a. fordi den kan lidt af det hele - her er flotte billeder, gode opskrifter, både på råvarer og de færdige stykker smørrebrød. Her er lidt historie, lidt om drikke og så de 50 anbefalinger. Opskrifterne er lånt fra nogle af de 50 restauranter og indeholder, bl.a. forslag til hvad der skal drikkes til samt et billede
Læs hele anmeldelsen