Udlån, aflevering og reserveringer af materialer i lukkeperioden

12.03.20
I forhold til udlån, aflevering og reserveringer af materialer får lukkeperioden pga. Coronavirus følgende konsekvenser:

Alle afdelinger er lukket, også de selvbetjente biblioteker. Det vil derfor ikke være muligt at låne eller aflevere materialer. Der er ikke adgang til bibliotekerne, så vi tilbyder ikke aviser, kopi, it osv.

 

Hvis du ikke har nået at hente en opfyldt reservering:
Reserveringen vil udløbe i lukkeperioden, men vi lader dem stå på hylden i 7 dage efter at vi har åbnet igen på hovedbiblioteket og filialerne. I Bogbussen vil reserveringen være med første gang vi besøger afhentningsstedet efter genåbning. Materialet vil forsvinde fra din status, men findes altså stadig på afhentningshylden.

 

Aflevering og fornyelse af materiale:
Det er ikke muligt at aflevere materiale. Vi anbefaler at du fornyer dit udlånte materiale hvis muligt (via randersbib.dk eller app ”Biblioteket”). Såfremt det ikke er muligt, skal materialet afleveres senest 7 dage efter at vi er genåbnet.

 

Gebyrer:
Der tilskrives ikke gebyrer på materiale, som skulle have været afleveret i lukkeperioden. Men husk at aflevere senest 7 dage efter genåbning.

 

Hjemkaldelser, påmindelser m.m.:
Se venligst bort fra hjemkaldelser og andre beskeder vi måtte have udsendt på lukkedagen. Vi udsender ikke flere beskeder i lukkeperioden.

 

Nye reserveringer:
Der er ikke muligt at reservere fysiske materialer gennem randersbib.dk eller app'en. Eksisterende reserveringer vil ikke blive opfyldt før end biblioteket genåbner. Der må beregnes en forhøjet ekspeditionstid i de første uger efter genåbning.

 

Materiale bestilt hjem fra andre biblioteker:
Reserveringer vil først blive opfyldt, når bibliotekerne åbner igen.

 

Online tilbud:
Bibliotekets online tilbud er uberørt af lukningen. Det er dermed muligt at tilgå e-reolen, filmstriben og alle de andre tilbud som hidtil.