eReolen som app og på hjemmesiden ereolen.dk
eReolen-logo

Tusindvis af nye e-bøger og lydbøger

Af Anonym (ikke efterprøvet)
15.01.15
På eReolen kan du nu finde flere tusinde nye ebøger og netlydbøger. De kan hentes via app eller på hjemmesiden ereolen.dk.

For borgerne i Randers Kommune er det nu blevet endnu nemmere at låne e-bøger og netlydbøger online. Alle bibliotekets e-bøger og netlydbøger samles nemlig på eReolen, så der fremover bliver én samlet tjeneste til udlån af bibliotekets digitale materialer. Samtidigt øges antallet af e-bøger og netlydbøger på eReloen, så der nu findes mere 9000 titler på e-bøger og 4300 netlydbøger.

Mere end 4000 nye titler

Du har mulighed for at læse og høre endnu flere e-bøger og netlydbøger, når udbuddet af titler i den digitale udlånsportal eReolen forøges med ca. 4.000 titler fra de større danske forlag.

Dermed får du nye muligheder for digitalt at låne e-bøger og netlydbøger fra forlag og forfattere, som de ikke tidligere har haft adgang til. De nye e-bøger er blandt andet fra populære forfattere som Michael Katz Krefeld, Klaus Rifbjerg og Kim Fupz Aakeson, og på eReolen kan man finde alt lige fra børnebøger til kogebøger.

Besøg eReolen.dk her

Få hjælp og vejledning til eReolen her