Nytårsforsæt
Nytårsforsæt

Nytårsrefleksioner - vil du skifte gear?

02.01.18
Nytåret giver tid til refleksion. Trænger dit liv til at blive set efter i sømmene?

Så er det nye år i gang – og mange af os kigger os selv i spejlet. Vi tænker tilbage, på året der gik men kigger også frem. Er det nu, vi skal skifte gear og skifte spor i vores liv?

Skal det være i år, de overflødige kilo skal smides? Skal det være i år, du begynder at invitere flere gæster, eller færre? Måske det skal være i år, haven skal omlægges, eller der skal komme styr på økonomien? Måske du bare vil skælde mindre ud?

Måske 2018 bliver året, hvor du endelig får sagt ja til det ene og nej til det andet, og hvor det lykkes dig at holde fast i din beslutning.

Svend Brinkmann råder os til at "Stå fast", sige nej og turde gå glip. Måske dette skal være et af dine nytårsløfter til dig selv?

Hvad enten du kalder det nytårsløfter eller nytårsforsætter eller helt dropper at lave en sådan liste, så er der hjælp at hente.

Biblioteket har nemlig bøgerne om både om at sige ja og nej, og bøgerne om at lægge sit liv om. Om at lægge haven om og få styr på privatøkonomien. Om at turde satse alt eller om at rejse jorden rundt. Vi har også bogen, hvis du vil øve dig noget mere på at "Gå glip". Måske du også får lyst til læse en helt anden boggenre?

Kig forbi. På biblioteket har vi alle bøgerne, hvis du har lyst til at skifte spor.