Far med baby på Randers Bibliotek

Fællesskaber for forældre på barsel i Randers C.

19.03.24
Der findes flere fællesskaber for forældre på barsel i Randers centrum. Her har vi samlet information om tilbud i Familiehuset, Café Operaen og Hovedbiblioteket.

Mandage kl. 9 – 12: Barselscafé i Operaen Randers

Operaens Barselscafé finder sted om mandagen, hvor caféen åbner dørene for alle på barsel i tre timer, før caféen åbner for andre gæster. Se mere i Operaens eventkalender.

Tirsdage kl. 9.30 – 13: Legegruppe i Familiehuset

Randers hjemmepasserforeing mødes til legegruppe hver tirsdag i Familiehuset i Brødregade 36. Alle er velkomne til at deltage - også selvom de ikke er hjemmepassere. 

Onsdage kl. 10 – 12: Fars Lounge på Hovedbiblioteket

Fars Lounge er et uforpligtende fællesskab for alle fædre med børn i alderen 0 – 3 år. Vi har kaffe på kanden og et legeområde, hvor børnene kan ligge, sidde eller tumle.

Du kan komme, når det passer dig. Hvis dit barn sover, så brug tiden til at få en snak med de andre fædre.    

Tilbuddet er både til dig, der er på barsel og dig, der bare tager en dag sammen med dit barn.

Første onsdag i hver måned kl. 9.30 – 12.00: Barselskaffe med råd og vejledning i Familiehuset

Kom forbi til en god snak, sparring, råd og vejledning med sexolog og kærlighedscoach Stine Jensen og jordemoder/sygeplejerske/ammekonsulent Sanne Christensen. Læs mere om tilbuddet på Randers Citys hjemmeside.

Første torsdag i hver måned kl. 10.00 - 11.00: Barselscafé på Hovedbiblioteket

En medarbejder fra biblioteket fortæller om et emne, der varierer fra gang til gang, og derefter er der mulighed for at erfaringsudveksle med andre forældre.