Danmark læser dagen den 23. april
Danmark læser dagen den 23. april

Bøger foræres væk i tusindvis

Af Anonym (ikke efterprøvet)
03.02.15
På Danmark læser dagen den 23. april deler bogelskere 100.000 bøger ud til bekendte, der kun sjældent læser skønlitteratur.

Mange har ventet spændt på hvilke bøger, som blev valgt til gratis uddeling, og nu er sløret løftet for de fem titler. 

Den sønderjyske farm af Erling Jepsen
En tragikomisk og humoristisk fortælling, som favner bredt. Gennem skarpe iagttagelser af små men afgørende forskelle, hudfletter han det danske folk i en nærmest dæmonisk provinsby.

Bavian af Naja Mare Aidt
En række moderne noveller med en unik stemme. Hun giver et blik på det moderne menneske med temaer som parforhold, børn og familieliv. Novellerne er lette at gå til, men svære at ryste af sig.
Findes også som e-bog og netlydbog.

Og sådan blev det af Maren Uthaug
På en gang realistisk og eventyrlig historie om den fremmedes møde med en ny verden. Bogen rejser aktuelle spørgsmål om kultursammenstød, indvandring assimilation, og formår gennem ’den fremmedes’ blik at udfolde en medrivende historie om Danmark og danskerne.
Findes ogspå som e-bog og netlydbog.

Drager over Kabul af Morten Hesseldahl
Højaktuel og meget relevant roman om terrortrussel i Danmark. En politisk thriller med en utrolig fængende historie, som formår at fastholde læseren fra side et.
Findes også som e-bog og netlydbog.

Hævn af Robert Zola Christensen
En række gode fortællinger, der udforsker den almenmenneskelige følelse, der kan ramme de fleste. Hævn udfordrer mange af de gængse litterære grænser i et levende sprog får vi et interessant og humoristisk indblik i hævnens dna og mangefacetterede natur.

Læs mere om Danmark læser dagen den 23. april

Vil du være med?

På Danmark Læser Dagen den 23. april deles der 100.000 bøger ud i hele landet. Du kan blive en af de 4.000 uddelere.

Meld dig som boguddeler