Udviklingsprojekter

Udviklingsprojekter

Vores udviklingsprojekter har et klart formål: at udvikle bibliotekstilbud, der er relevante og meningsfulde for vores borgere. 

Udviklingsprojekter

Projekterne er en vigtig del af Randers Biblioteks strategi om at være mere end et sted, hvor man låner bøger og materialer. Ambitionen er at skabe et levende og mangfoldigt samlingspunkt, hvor nye fællesskaber, initiativer og idéer kan spire og gro i samspil med samfundet, vi er en del af.

For at forblive relevante kræver det, at vi som bibliotek er i trit med tiden, borgerne og det samfund, vi betjener. Det betyder, at vi sætter borgerne i centrum i vores udviklingsprojekter ved at inddrage dem og lytte til deres input – og ikke mindst, ved at holde os opdaterede på de seneste tendenser og udfordringer i samfundet.

Gennem vores udviklingsprojekter udforsker vi nye måder at formidle på, eksperimenterer med innovative idéer og søger nye muligheder for at samarbejde.

Hvis du vil vide mere om udviklingsprojekterne på Randers Bibliotek, er du velkommen til at kontakte projekt- og udviklingskonsulent Henrik Gadegaard, hg@randersbib.dk / tlf: 87 10 68 48