forsamling
forsamling

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Target
Voksne
-nothing-
Workshop

Samtale-Salon på Randers Bibliotek Øst

Mandag 24. oktober 2016
Randers Bibliotek Øst vil gerne invitere dig til én, af de otte debatarrangementer om Danmarkskanonen, som henover efteråret afholdes i Danmark.

Foto: Kaj Grosen

Kulturministeriet satte i december 2015 gang i arbejdet med en ny Danmarkskanon – et dannelsesprojekt, som skal bevidstgøre om de historiske og kulturelle samfundsværdier, traditioner og bevægelser, som i særlig grad har formet samfundet og befolkningen i Danmark og som er værd at tage med ind i fremtiden.

I den forbindelse vil Randers Bibliotek Øst gerne invitere dig til én, af de otte debatarrangementer om Danmarkskanonen, som henover efteråret afholdes i Danmark.

Jo flere forskellige generationer, politiske overbevisninger, fag, religioner og personlige erfaringer, vi kan samle, jo mere interessante bliver samtalerne - og jo mere mangfoldige bliver forslagene til danmarkskanonen, som vi udarbejder mens kaffen/teen og kringlen gøres klar.

 

Mere info om Danmarkskanonen på følgende link: https://www.danmarkskanon.dk/

 

Alle er velkomne!

Arrangementet er åbent og koster ikke noget. Bare mød op, hvis du har lyst til at være med. Kom ind alene eller tag børn, venner og naboer med under armen. 

Tags