Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Den blå boks
Målgruppe
Voksne
Workshop

Litteraturklubben

02.04.24
Vær med, når vi dykker ned i litteraturen og bliver klogere på den sammen!

Du er invitereret med ind i litteraturen – og det er du, uanset om du er en garvet læsehest, en ny læser eller bare gerne vil i gang med at læse!

4 gange i foråret mødes vi i Randers Biblioteks nye læsefællesskab, Litteraturklubben. I litteraturklubben udforsker vi sammen forskellige typer litteratur, litterære tendenser og nye og gamle tekster.

I denne sæson læser vi digte! Nu tænker du måske, at så er det ikke lige noget for dig, men det er det!

Digte er slet ikke så utilgængelige og svære og underlige, som du garanteret tror. Og så er de korte, så der er ingen forberedelse. Du skal simpelthen bare komme, som du er, og så serverer litteraturformidler Mai Kordelin Paulsen lækre digte for dig, og vi lirker dem op i fællesskab.

I løbet af sæsonen klæder Mai dig på med forskellige analyseredskaber, små fif og måder at angribe en tekst på, så du kan få endnu større fornøjelse af din læsning fremadrettet.

Vi mødes om formiddagen fra kl. 10-11.30 tirsdag d. 6.2., 5.3., 2.4. og 7.5. Du er velkommen alle mødegange eller blot en enkelt gang for at snuse. Husk bare at tilmelde dig de enkelte mødegange.

Der er kaffe og te på kanden.

Det er gratis at være med, men du bedes tilmelde dig de enkelte mødegange.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at tilmelde dig, er du mere end velkommen til at kontakte Mai på mail: mkp@randersbib.dk eller tlf.: 87106837