Mette Piper
Mette Piper

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
60 kr.
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Foredrag

AFLYST - Robuste børn og robuste voksne

08.11.22
AFLYST - I foredraget vil familieterapeut, pædagog og robusthedsinstruktør Mette Piper præsentere sin definition af robusthed, og argumentere for vigtigheden af, at vi lærer vores børn at håndtere livets små og store udfordringer.

AFLYST

Robusthed har været et buzzword i flere år, men hvad betyder det egentlig at være robust?
Mette vil vejlede i, hvordan man som forældre kan støtte udviklingen af stærke, robuste og livsduelige børn. Mette vil endvidere tale om de dilemmaer og udfordringer som forældre i dag havner i - og om at det stiller store krav til forældrenes egen robusthed, at opdrage børn i år 2022.

Foredraget er henvendt til forældre med mindre børn i alderen 0-6 år.

Dette foredrag er kommet til i samarbejde mellem Randers Bibliotek, Sind i Randers og AOF Randers.

Det foregår i Kulturhusets Sal.

 

Har du spørgsmål til foredraget kan du kontakte Lena Koldsø.

 

Mette Piper’s baggrund:
Mette er uddannet psykoterapeut MPF og pædagog. Hun har arbejdet med mennesker gennem mere end 17 år.
Siden 2013 har hun arbejdet med forældrerådgivning, samt vejledning og supervision af fagpersonale omkring børn og unge. Mette har lavet terapi med børn, voksne og familier, samt ledet børneskilsmisse- og angstbehandlingsgrupper.
Det er en 4-årig uddannelse og den er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, som står for kvalitetssikring af psykoterapeuter i Danmark. Foreningen stiller høje krav til medlemmernes uddannelse, arbejdserfaring og etik. Mettes medlemskab i Dansk Psykoterapeutforening er således din sikkerhed for, at Mette er kvalificeret som terapeut.
Endvidere har Mette i 2021 taget en 1-årig efteruddannelse i Relationsfokuseret parterapi (EFT) hos Parterapeutisk institut v/ Lone Algot.
Herudover harhun siden 2014 uddannet sig indenfor angstbehandling, gruppeterapi, tilknytningsbaseret psykoterapi, coaching, børn og skilsmisse samt robusthed.
Hun bor sammen med sin mand gennem 12 år og vores tre børn.

Materialer