60 vietnamesiske opskrifter, hvor urter og grøntsager spiller hovedrollen
Emneord
dyrkning krydderurter
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1028246
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Guide - så, spir og høst! ; Urter du kan dyrke eller købe ; LêLês vietnamesiske køkken i Danmark ; Bordsalat & salater ; Fingermad ; Simreretter ; Nuddelsupper ; Middagsmenuer ; Saucer
ISBN
9788702223354
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2017)
Omfang
163 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Politiken, 2017-04-02
Vurdering: 5/6
Lektørudtalelse
De indledende afsnit om krydderurter er at betragte som en appetitvækker til selve kogebogen. Der er en fin kogebog, som i et delikat layout med flotte billeder er en overbevisende ambassadør for farverig, krydret og frisk vietnamesisk mad. Opskrifterne er nemme at forstå, og med de pædagogiske oversigter over gængse krydderier og ingredienser i det vietnamesiske køkken in mente, kan man begå sig, når der skal købes ind til retterne i velassorterede supermarkeder,
Læs hele anmeldelsen